Er det nemmere at få lån ved overtagelse?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Er det nemmere at få lån ved overtagelse?
Boliger.dk - Er det nemmere at få lån ved overtagelse?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Er det nemmere at få lån ved overtagelse?

3/4 '13 18:18
Kuller
Jeg har haft en del problemer med at få et lån til en bolig, da jeg har et stort forbrugslån. Tjener 330.000 om året og har en udmærket økonomi. Men jeg står mega dårligt, i forhold til jeg har et forbrugslån på 150.000.Men har også det lille problem, at de huse jeg nu kigger på nu, ligger i prisklassen 295.000 til 399.000. og ingen realkredit firmaer, vil låne så lidt penge ud pga. at disse boliger ikke er let omsættelige.Hertil kommer mit spørgsmål :)Har kigget på et hus, til en udbudt pris hos en ejendomsmægler på 360.000. Ved at ejer har en gæld i huset på 673.000. Vil gerne lave en låneansøgning på overtagelse af lån i ejers nuværende finansieringsselskab. Altså kun overtagelse af hvad huset er udbudt til eller dertil forhandlet pris. har fået at vide af realkreditselskabet, at når det drejer sig om overtagelse, kan jeg låne for under 500.000 og få det 100% finansieret + at det skulle være en ekstrem billig fastforrentet rente, som ejer har i forvejen.Huset har været til salg i 1180 dage. MEN er det nemmere at få godkendt et lån, hvis man overtager? Grunden til jeg spørger, er at jeg er spændt og nervøs om det nu skal gå igennem, ved en evt ansøgning.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom