Lejlighed til os i malmø
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Bolig i udlandet > Lejlighed til os i malmø
Boliger.dk - Lejlighed til os i malmø
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Lejlighed til os i malmø

26/3 '13 12:47
NIKOLA SKAANING NIELSEN
Vi er et ægtepar jeg er dansker min kone fra manil vi har boet i sammen i 7år i Danmark alle de dumme regler omkring permanent ophold i Danmark tvinger os nu til at søge til malmø vi ska bruge en lejlighed max lej mdl .5000 kr incl alt . Jeg er ansat i DHL EXPRESS og min kone har også arbejde. Håber på nogle kan hjælpe og hvor tilmelder vi os det svenske folkeregister henne og reg om udvarndre fra danmark
7/5 '13 17:54
Nikola Skaaning Nielsen
Afsløring: To mulige terrorister får dansk statsborgerskab, ja de kan få ophold og statsborgerskab vi andre tages i røven af staten , konstant bliver vi røvpullet !
Synes ikke godt om længere · · Følg ikke længere opslag · Del · for omkring en time siden
Du synes godt om dette.

Nikola Skaaning Nielsen Danmark er en bananreplublik!
for omkring en time siden · Synes godt om

Valgmuligheder

Nikola Skaaning Nielsen ændrede privatindstillingerne for gruppen til Åben.
Synes godt om · · Følg ikke længere opslag · for 2 timer siden
Valgmuligheder

Nikola Skaaning Nielsen ændrede privatindstillingerne for gruppen til Lukket.
Synes godt om · · Følg ikke længere opslag · 10. april kl. 21:23
Valgmuligheder

Nikola Skaaning Nielsen oprettede gruppen.
Synes ikke godt om længere · · Følg ikke længere opslag · 10. april kl. 11:08
Du synes godt om dette.

Nikola Skaaning Nielsen 1. Husk din kone må ikke tage et job med løn tilskud dette gælder ikke som rigtige arbejdstimer og tæller ikke med når udlændingeservice skal vudere din ansøgning om permanent ophold.
10. april kl. 17:44 · Redigeret · Synes ikke godt om længere · 1

Nikola Skaaning Nielsen 2.Husk at dit lokale jobcenter vil gøre alt for at få dig ud i et job med løntilskud sig nej, jobcenter bevilliger alt din løn til din arbejdsgiver går han konkurs og hugger de penge som egentlige skulle være din løn men stikker pengene i lommen ligesom de gjorde med min kone så dækker kommunen ikke din løn, de vil sige at din løn er bevilliget til arbejdsgiver og de følger ham ikke dig så du bliver igen offer for systemet .Husk at jobcenter er så forhibbet på at få dig i job at de bare bevilliger løntilskud til firmaer der er helt nye og som ikke engang har levet mere end 6mdr det gør de ihvertfald i Roskilde.
10. april kl. 19:42 · Redigeret · Synes ikke godt om længere · 1

Nikola Skaaning Nielsen 3 din kommune skal reg din løntilskudsperiode som aktiv hjælp under integrationsloven men de reg den tit forkert bare som aktiv hjælp også tror udlændingeservice at du har fået kontant hjælp så sig nej tak til alle de tilbud jobcenter prøver at lokke dig ud i, fordi jobcenter er ikke under rådgiver ansvar
10. april kl. 19:42 · Redigeret · Synes ikke godt om længere · 1

Nikola Skaaning Nielsen 4 husk dit dep bankgaranti kan ikke nedsættes medmindre du har bestået den sværeste prøve af alle , det kræver at du bliver stillet op på linie helt nøgen sammen med de andre ansøger du får en snor rundt om din gæste - tissemand,murersten for enden af snoren , også kommer der 3 nøgne kællinger og danser foran dig der bliver smurt honning på din mave og den mand der smækker flest fluer han for lov til at få bankgarantien nedsat med xxx antal kroner, LOL
10. april kl. 18:44 · Redigeret · Synes ikke godt om længere · 1

Nikola Skaaning Nielsen 5.så uanset hvad så er du chanceløs, du skal derfor bare blive forelsket i en der søger asyl, eller som er kriminel så køre det lige igennem uden problemmer.Bare se på alle de som laver ballade i dag det er gæster i vores land som har fået ophold og hjælp i hovedet og røv men os andre der knokler og som er ordentlige mennesker vi afvises. Staten er helt væk.
10. april kl. 19:43 · Redigeret · Synes ikke godt om længere · 1

Nikola Skaaning Nielsen 6. Husk altid når du afleverer din ansøging om ophold forlægelse eller permanent at få et stempel i dit pas som bevis på du har indleveret dette på din lokale politistation, de giver ikke nogle kvittering medmindre du som borger tvinger dem til at underskrive for at ansøgning er afleveret korrekt.
10. april kl. 17:31 · Synes ikke godt om længere · 1

Nikola Skaaning Nielsen 7. Du skal altid huske dette, du er borger husk du skal bevise alt du skal fremlægge alt du skal underskrive på straffeloven du er ansvarlig for alt staten er ikke ansvarlig for en skid , husk staten kan gøre hvad de vil , de behøver ikke bevise noget du skal som borger i dette land bevise alt husk dette glem det aldrig. Kongehuset og offentlige myndigheder skal heller ikke underskrive sig med navn på offentlige dokumenter da de ikke kan sættes til ansvar for noget. Men du som borger skal kunne bevise og være ansvarligt for alt , håber du husker dette altid i dit liv sålænge du bor i Danmark.
10. april kl. 17:43 · Redigeret · Synes ikke godt om længer
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom