Tidsbegrænset lejekontrakt
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Tidsbegrænset lejekontrakt
Boliger.dk - Tidsbegrænset lejekontrakt
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Tidsbegrænset lejekontrakt

22/1 '13 16:50
Pernille
Jeg bor til leje i et hus og har nu for tredje gang fået en tidsbegrænset lejekontrakt på to år. Jeg flyttede ind i huset i maj 2009 med en kontrakt der løb til maj 2011. herefter fik jeg endnu en kontrakt der løb fra maj 2011 til maj 2013. Nu har jeg så igen fået en tidsbegrænset kontrakt der skal løbe fra maj 2013 til maj 2015. På alle kontrakterne er der tilføjet i bemærkninger, at kontrakten er tidsbegrænset, da ejeren ønsker at sælge ejendommen hurtigst muligt. Ejeren har dog ikke gjort noget for at sælge i den periode jeg har boet her.
Hvor mange gange kan ejeren tidsbegrænse lejekontrakten?
I den lejekontrakt de skal løbe fra maj 2013 til maj 2015 har ejer tilført i bemærkninger, at opsigelsen er 3 måneder gensidigt. Gælder dette hvis jeg ikke har brudt reglerne for opsigelse?
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ULRIK?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom