Tidsbegrænset lejemål
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Tidsbegrænset lejemål
Boliger.dk - Tidsbegrænset lejemål
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Tidsbegrænset lejemål

18/10 '12 11:40
TS
Sidste år lejede jeg et hus med en tidsbegrænset lejekontrakt på et år. Efter de 12 måneder fik jeg lov til at forlænge, men jeg har bare aldrig modtaget en ny lejekontrakt fra udlejeren. Det er nu snart et halvt år siden den gamle udløb. Hvordan er mine rettigheder i forhold til at fraflytte huset? Har jeg stadig 3 måneders opsigelse?
18/10 '12 12:28
Bjarke
På Familieadvokaten.dk står der følgende: "hvis du har lejet et klubværelse eller en lejlighed, kan du opsige aftalen med tre måneders varsel til den første hverdag i en måned.".

Se evt. http://www.familieadvokaten.dk/emner/751.html
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ULRIK?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom