Ophævelse af lejekontrakt ved alvorlig sygdom
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Ophævelse af lejekontrakt ved alvorlig sygdom
Boliger.dk - Ophævelse af lejekontrakt ved alvorlig sygdom
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Ophævelse af lejekontrakt ved alvorlig sygdom

8/8 '12 10:49
Gabriel W Johansen
Hej - Hvordan skal en udlejer forholde seg - når en lejer bliver alvorlig syg, og af en slik alvorlig art. at han aldrig vil kunne komme tilbage til sin lejlighed mer.
Her er 3 mnd opsigelse - der er indbetalt depositum 3 x husleje. Må man aligevel betale for 3 mnd - når personen - ikke kan verken gå eller tale - personen er 76 år så det siger seg selv at det ikke er mulig for han.
Det må da være en lov som ophever en lejekontrakt ved slik situation som dette ved alvorlig sygdom og ved dødsfall. Jers svar herpå ønskes så hurtig som mulig. Tak
8/8 '12 12:16
Bjarke
Lejelovens § 86. Stk. 3. siger følgende:

Fraflytter lejeren inden opsigelsesvarslets udløb, skal udlejeren bestræbe sig på at genudleje det lejede. Hvad udlejeren indvinder eller burde have indvundet ved genudlejning, skal fragå i hans krav over for lejeren.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom