Gratis lejekontrakt
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Gratis lejekontrakt
Boliger.dk - Gratis lejekontrakt
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Har du en bolig til leje? Udlej din bolig gratis her. Det tager kun 30 sekunder.

Gratis lejekontrakt

14/11 '08 22:37
Bjarke
Udlejer du en bolig og mangler en lejekontrakt, kan du downloade en gratis lejekontrakt på nettet på følgende side.

https://www.boligportal.dk/Standard_lejekontrakt.pdf
10/6 '09 15:26
Niels
Man skal passe på med selv at udfylde lejekontrakter. Det kan være svært for en ikke juridisk uddannet person at udfylde denne rigtigt. Såfremt lejekontrakten eksempelvis er udfyld med mere byrdefulde vilkår end det følger af lejeloven (de præceptive bestemmelser) er disse ikke gældende overfor lejer.
Derfor skal man altid henvende sig til en advokat, personligt eller via nettet
21/4 '10 10:21
Jessn
Jeg vil *ikke* anbefale at man selv kaster ud i at udfylde lejekontrakter. Der mange regler, der skal tages højde for og lejekontrakten vil ved en eventuel tvist for det meste altid blive tolket til lejers fordel.

Selv gav jeg ca. 4.000,00 kr. for at få udfyldt / lavet en lejekontrakt af en advokat, hvilket har været rigtig godt givet ud, da jeg ved at lejekontrakten juridisk er i orden. Den samme lejekontrakt kan så efterfølgende blot genbruges ved udskiftning af lejer.

Et eksempel her på: Mange lejekontrakter siger man skal være udflyttet 14 dage før opsigelsesperioden udløber. Dette er i midlertidig kun gældende for lejemål som er overtaget nyistandsat og derfor også skal fraflyttes sådan.

Herudover er der en masse regler for opsigelse fra både lejers og udlejers side jf. lejeloven som er gode at have med under §11 i lejekontrakten.

Generelt skal man også huske at for lejemål længere end 2 år er det stort set umuligt at lejeren ud. Dette er også grunden til at mange sætter en begrænsning netop 2 år uden mulighed for forlængelse.
21/4 '10 10:25
Jessn
De forskellige standard lejekontrakter kan i øvrigt findes her

http://www.ism.dk/TEMAER/BY-BOLIG/STUDIE-OG-UNGDOMSBOLIGER/LEJEBOLIGER/LEJEKONTRAKTER/Sider/Start.aspx

Forslag til klausuler kan findes her

http://74.125.77.132/search?q=cache:3W1KJtglaM4J:www.ejendomsforeningen.dk/multimedia/2009-06-26_Forslag_til_paragraf_11_klausuler.doc%20lejekontrakt%20klausuler&cd=1&hl=da&ct=clnk&gl=dk&client=firefox-a


Husk at få en advokat til at hjælpe med udfyldning af lejekontakten.
29/4 '10 0:52
Kasper Warming Larsen
Som opfølgning til "jessn"'s oplæg kan jeg sige, at hvis man gerne vil have udarbejdet en rigtig god lejekontrakt, og ikke gider betale en advokat kr. 4.000 eller mere for arbejdet, så findes der en udlejer organisation der hedder SAPU.dk og de laver lejekontrakter (www.sapu.dk) meget billigere.

Man skal være medlem - det koster vidst nok omkring 500 kr. for et år, men så kan man også finde rigtig meget god information om udlejning. De har eksisteret i mange år, og de tilbyder at udarbejde lejekontrakter til en meget lav pris hvis man er medlem.

De hjælper også helt gratis hvis man er medlem og har problemer eller spørgsmål omkring lejeloven, beskatning og mange andre ting - et rigtig fedt initiativ faktisk.
29/4 '10 0:54
Kasper Warming Larsen
hov ville lave et rigtig link til SAPU.dk

http://www.sapu.dk

2/5 '10 18:06
Casper
Hvor kan jeg få fat i en fremlejekontrakt på engelsk?
2/5 '10 18:25
Kasper Warming Larsen
Hej,

Faktisk har www.sapu.dk også en lejekontrakt liggende på engelsk. Det kræver godt nok medlemskab, men hvis du alligevel skal til at leje kan det være en meget god idé ,-)
19/8 '10 10:12
TK
Spørgsmål til §3 skatte og afgifter.

Jeg er netop fraflyttet et sommerhus vi har haft lejet 1 år. I den forbindelse blev jeg præsenteret for, at jeg skulle betale godt kr. 5.000, som blev trukket af dipositumet. Beløbet dækker kloakafgift, renovation og lossepladsafgift. Egentlig ok udgifter at jeg skal betale - troede blot at det var indregnet i huslejen.

I kontrakten står der 0 efter pr. i pkt. skatte og afgifter §3.

Betyder det at udlejer kan kræve disse udgifter af mig, eller kan jeg, som jeg forventede, fastholde, at det er indeholdt i den faste husleje jeg har betalt?
26/8 '10 15:02
She-Cat
Men kan download en fremlejekontrakt på engelsk her:

http://www.au.dk/uddannelse/is/info/pa/fremleje/
(den skal du ikke udfylde, den er kun til brug for oversættelse.)

31/10 '11 15:59
BS
Til dig der bliver opkrævet skatter og afgifter.
Det er inkluderet i huslejen og skal betales af udlejer.-
20/4 '12 12:06
Dennis Hjorth Andersen
jeg kan overhovedet ikke se at man kan downloade en engelsk lejekontrakt på den anførte side?
20/4 '12 16:20
Bjarke
Dennis: Du kan finde en guide til at få en lejekontrakt på engelsk på http://www.boliger.dk/forum/thread.php?t=826
14/11 '12 9:59
Thomas
Jeg har en lejekontrakt i word-format på engelsk til salg for 100 kr. Den er 100% magen til de standard lejekontrakter der findes på dansk. Mail ID er thomas.kristensen71@gmail.com
16/1 '13 10:10
Christina
Du kan downloade en lejekontrakt hos os, - men jeg vil ikke anbefale at man selv giver sig i kast med at udarbejde en lejekontrakt, med mindre at man har et vist kendskab. I værste fald, kan du risikere at du ikke får din lejer ud igen.

Vi kan også hjælpe med at udarbejde en kontrakt for dig.

Se mere på www.botilleje.dk eller benyt dette link. http://www.botilleje.dk/lejekontrakt/

Mvh. Botilleje
26/9 '13 19:43
Lone
Jeg står for at skulle udleje en stald og et ridehus på vores ejendom, lejer skal ikke bo her, men drive forretning. Hvor finder man en kontrakt man kan bruge til den slags?
24/10 '13 11:29
Danni
Nogen der ved hvor man kan downloade standard til og fraflytningsrapporter, til boligsyn?
17/11 '13 14:49
Sara
Hvis leje kontrakt er 2 år og tre mdr opsigelse, og huset har været nye male og sat indsat, når lejer vælger tre mdr. Før sige sin opsigelse, er ikke reglen spaden at vedkommende betale fulde til sidst mdr. Og skal ud af huset 14 dag før pga. I stan søsættelse til næste lejer?
4/12 '13 2:01
Kirsten Sørensen
Hej Sara,

Med mindre andet er aftalt så er udgangspunktet at lejer skal fraflytte på ophørsdatoen, dvs. den sidste dag i lejeforholdet. Det kan godt aftales at lejer skal fraflytte 14 dage før endeligt ophør men det forudsætter aftale om dette i lejekontrakten.

Hvis du er i tvivl om din lejekontrakt eller dine vilkår i det hele taget som udlejer, så kan du med fordel blive medlem hos www.SAPU.dk - der kan du finde både hjælp til udarbejdelse af lejekontrakt samt få svar på spørgsmål i løbet af din udlejning.

Mvh
Kirsten Sørensen
10/12 '13 0:31
Susanne Fabricius
Jeg har hørt, at der snart udkommer en ny blanket (standard lejekontrakt) som erstatning for A8, er det sandt og hvornår?
7/2 '14 21:43
diana
hej har en for spørgelse hvis man har lavet en leje kontakt for et år og den der så er ejer af andel lejligheden dør skal man så fra flytte fra lejligheden??????
24/2 '14 14:28
Annette Jensen
Jeg har ved en fejl fået klikket af i at jeg betaler afgiften ved vand og varme.
Nu er der så kommet en post der hedder: Areal til opvarming.
Jeg har forespurgt ved forsyningen og de siger at det ikke er det samme som afgit for kloak og vand, men er noget man skal betale for det antal kvm BBR er registretet med. Nogen der kan hjælpe mig i forhold til om jeg kan forlange at det er lejer der skal betale eller er det mig som udlejer
1/5 '14 18:09
Martin
Jeg mener også at de tilbyder en lejekontrakt når du lejer gennem colliers. http://www.colliersemner.dk/erhvervsudlejning-aarhus
16/10 '14 13:52
Jonas
Inde på http://www.lejeguiden.dk kan man arbejde i sin lejekontrakt online, download'e til PDF og få hjælp til sin lejekontrakt. Det virker ret cool. Værd lige at tjekke ud.
26/4 '16 15:52
rene
Kan man lave en kontrakt hvor man kan opsige lejer fordi huset skal sælges?
26/4 '16 18:35
Christina
Hej Rene

Nej det kan du ikke. Du kam måske lave en tidsbegrænset kontrakt hvis du har en gyldig begrundelse og så sælge lejemålet når begrænsningen ophører. Opsigelses grund er kun til eget brug medmindre boligen ligger i den bolig du selv bor i eller du lejer et værelse ud.

Du kan se meget mere på www.lejeguiden.dk der er en masse blogindlæg om emnet.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom