Fremvisning af udlejet ejerbolig
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Fremvisning af udlejet ejerbolig
Boliger.dk - Fremvisning af udlejet ejerbolig
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Fremvisning af udlejet ejerbolig

14/11 '21 4:54
Mila
Hej,

Vi vil gerne sælge vores ejerbolig som pt. er udlejet indtil september 2022. Vi er opmærksomme på, at vi ikke kan opsige lejer i forbindelse med salget. Men mit spørgsmål går på om vi frit kan fremvise boligen imens der bor lejere? Vores hensigt er selvfølgelig, at lave en god aftale med lejerne. Men vil blot høre om der står noget i lovgivningen om dette? Dvs. er der begrænsninger på, hvor ofte man kan fremvise sin bolig? Eller kan lejer modsætte sig fremvisninger?

Mvh Mila
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom