Lejekontrakt
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Lejekontrakt
Boliger.dk - Lejekontrakt
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Lejekontrakt

9/5 '16 21:03
Jeanet
Hvad menes der med, lejen er fastsat efter boligreguleringsloven paragraf 5, 2 og reguleres efter reglerne om omkostningsbestemt leje i boligreguleringsloven paragraf 7-14. Det står i min kontrakt under paragraf 11 særlige vilkår.? Jeg har ikke skrevet under endnu.

På forhånd tak.
Mvh Jeanet
9/1 '17 13:08
Maria Wenzel
Hej Jeanet

Formuleringen i din kontrakt betyder blot at huslejen er fastsat efter reglerne, dvs. at da din udlejer har beregnet hvor høj huslejen skulle være, så har han anvendt reglerne om omkostningsbestemt leje. Udlejer laver en udregning af hvor høje omkostningerne er for lejligheden og huslejen sættes derefter.

Men da der står § 5,2 betyder det at huslejen er fastsat efter det lejedes værdi, altså fordi udlejer har forbedret lejemålet i forhold til andre lejligheder. Forbedringen skal være sket inden for en periode på 2 år og have kostet mere end 183.000 før at huslejen kan være højere end omkostningsbestemt.

Det er ikke forkert af din udlejer at have skrevet dette ind eller farligt på nogen måde. I realiteten har det ikke nogen betydning, idet at det er selve huslejen som bliver vurderet, hvis sagen skulle ende i huslejenævnet. Der vil nævnet kigge på den reelle husleje og ikke hvad udlejer har skrevet i § 11 om udregningen af denne. Hvis en husleje er for høj vil den blive sat ned, lige meget denne formulering.

Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom