Udflytning fra midlertidigt lejemål
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Udflytning fra midlertidigt lejemål
Boliger.dk - Udflytning fra midlertidigt lejemål
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Udflytning fra midlertidigt lejemål

10/9 '15 14:21
Dorte
Hjælp!! :-)

vi har af privat udlejer lejet hus fra 1. januar 2015 til 1. november 2015. Vi skrev under på en "Standard" lejekontrakt. Udlejer har nu fået huset solgt pr. 1. november og derfor skriver hun til os, at vi skal være ude senest lørdag den 25. oktober (1 uge før).
Vi har svaret at det forstår vi ikke eftersom vores kontrakt jo siger 1.-11. (og vi har ikke noget andet sted at flytte hen i den uge, så der er et reelt problem)
hun svarer at vi iht. lejeloven skal være ude 10 hverdage før...??? -men er det rigtigt? og gælder det også for en tidbegrænset lejeperiode??
20/9 '15 15:49
Morten
Hej Dorte

Ja, men det er faktisk rigtig nok. Det skal I. Der kan man jo så aftale noget andet, men man kan jo sige, selv om det er virkelig træls for Jer at I ikke har fundet noget selv endnu, at det jo ikke er udlejers problem. Hvilket vel heller ikke rigtig ville være fair. Den form for velgørenhed er stadigvæk ikke noget man kræver af udlejere, med mindre at det er fordi udlejer forflytter en på grund af renovation eller andre ting der gør man ikke kan blive boende :) Så det er træls, men jeg håber I finde ren løsning.
Typsik er det jo fordi køber og sælger skal bruge lidt tid på at fikse ting og flytte ind, så prøv dog at hør dem om I ikke kan finde ud af noget sammen :)
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom