Tvist om forbrugsafregning mellem nuværende og tidligere lejer
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Tvist om forbrugsafregning mellem nuværende og tidligere lejer
Boliger.dk - Tvist om forbrugsafregning mellem nuværende og tidligere lejer
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Tvist om forbrugsafregning mellem nuværende og tidligere lejer

16/5 '15 18:12
Mikael Bertelsen
Jeg udlejer mit hus imens jeg er udstationeret. Af kontrakten fremgår det at lejer har pligt til at tilmelde sig de forskellige forsyningsselskaber der leverer el og vand til huset, således jeg som udlejer ikke bliver blandet ind i eventuelle tvister omkring manglende betaling til netop forsyninsselskaber.

Jeg er nu blevet kontaktet af tidligere lejer at nuværende lejer ikke har tilmeldt sig som krævet. Tidligere lejer og nuværende lejer har været i kontakt og også fået en aftale på plads der så ikke er overholdt.
Min nuværende lejer har opsagt lejemålet og fraflytter i nær fremtid, hvorfor vi skal have lavet et fraflytningssyn og derefter tilbagebetaling af depositum.

Spørgsmålet er om jeg, lovligt, kan tilbageholde et beløb fra depositum til dækning af disse udeståender imellem mine lejere? Eller om det er en tvist jeg teknisk set ikke kan blande mig i?

De bedste hilsner
Mikael
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom