Fortrydelsesret opsigelse ?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Fortrydelsesret opsigelse ?
Boliger.dk - Fortrydelsesret opsigelse ?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Fortrydelsesret opsigelse ?

26/3 '15 11:39
sanne
Hej
Kan man være sikker på, at hvis man som udlejer modtager en skriftlig opsigelse fra sin lejer, at den er gældende og ikke kan ændres/fortrydes af lejer uden udlejeres accept?

Må man som udlejer, efter modtagelse af opsigelse fra nuværende lejer, lave anden lejekontrakt med nye lejere, som så er gældende den dato den gamle lejer har opsagt lejemålet.
Altså udlejer modtager opsigelse fra nuværnede lejer 1 april og har så 3 mdr opsigelse, 1 april laver udlejer ny kontrakt med nye lejere som overtager lejligheden 1 juli !
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet VIGGO?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom