Reglerne for udlejning af erhvervslokale
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Reglerne for udlejning af erhvervslokale
Boliger.dk - Reglerne for udlejning af erhvervslokale
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Reglerne for udlejning af erhvervslokale

19/3 '15 11:32
Dorthe
Hej Morten
Tak for din fantastisk ærlige måde at rådgive folk på, nu håber jeg, at du også kan hjælpe mig.
Jeg står i den situation, at jeg gerne vil sælge min kombinerede bolig og butik (ligger i forlængelse af hinanden). Vi har faktisk allerede haft det til salg i en periode, men vi bor et sted, hvor det er meget svært at sælge boliger. Grunden til salget er, at vi gerne vil flytte til et andet sted, hvor betingelserne for at drive butikken videre er meget bedre og samtidig vil vi komme tættere på vores store børn. Jeg har nu fundet den rette butik det nye sted og har tænkt mig at udleje min egen butik indtil vores hus/butik bliver solgt. Hvad skal jeg være specielt opmærksom på, når jeg indgår lejeaftalen? Jeg har muligvis brug for at lave flere tidsbegrænsede udlejninger, vil det kunne lade sig gøre? Skrækscenariet er jo, at der kommer en køber, som springer fra pga. en uopsigelig lejer. Håber du kan hjælpe mig med nogle gode råd :) Mvh. Dorthe
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom