Bolig i Kolding uden indskud?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Bolig i Kolding uden indskud?
Boliger.dk - Bolig i Kolding uden indskud?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Bolig i Kolding uden indskud?

6/7 '10 20:07
Charlotte
Min teenagedatter og jeg mangler en 3 værelses lejlighed, men grundet skilsmisse og hussalg har jeg ikke råd til et indskud. Nogen der kender nogen der kender nogen?

V.h. Charlotte
13/5 '15 14:54
michael andresen
jeg og min kæreste og søn mangler et nyt sted vi kan bo for det sted vi bo nu her..vinduer er tætte..for døren er skæv..ingen varme næsten...vores søn er 14 månder gammel og er næsten hele tiden syg for de.. HL ejendom ikke gider og gør en skid ved noget her vi giver ca 7000kr for at bo her...
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet PIA?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom