Hårde hvidevarer i et lejemål
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Hårde hvidevarer i et lejemål
Boliger.dk - Hårde hvidevarer i et lejemål
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Hårde hvidevarer i et lejemål

29/9 '14 20:08
Claus
Hejsa :)
Jeg har lejet en villa ud hvor der fulgte hårde hvide vare med. Jeg har krydset af i lejekontraktens paragraf 9 at alle hårde hvidevare tilhører mig og alt indvendig veligeholdelse står lejer for ifølge paragraf 8. Der er ikke skrevet noget om det i paragraf 11. Opvaskemaskinen er nu stået af og lejer skriver sådan til mig:
"vi har ret ifht lejekontrakten at du har en opvaskemaskine til at stå på ejendommen og du har vedligeholdelsespligten på den, men mindre andet er oplyst i paragraf 11."

Jeg lod alle hårde hvidevare blive der men det var ikke meningen at jeg vil forsyne mine leje med nye hårde hvidevare eller betale for at få dem lavet når de går i stykke.

Min spørgsmål er simpelt: skal jeg betale for en ny opvaskemaskine/ få den lavet?

Håber på hjælp

mvh Claus Hansen
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet PIA?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom