Lejer har lavet skade. Kan selvrisiko modregnes i depositum?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Lejer har lavet skade. Kan selvrisiko modregnes i depositum?
Boliger.dk - Lejer har lavet skade. Kan selvrisiko modregnes i depositum?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Lejer har lavet skade. Kan selvrisiko modregnes i depositum?

26/3 '14 10:50
Lotte
Lejer har med sin bil lavet en skade udvendigt på huset. Vi har fået oplyst at det er udlejers husforsikring der skal betale (og så vil de gøre regres mod lejers forsikring). På husforsikringen er der en selvrisiko på ca 4.500,-.
Må udlejer modregne dette beløb i depositum?
20/5 '14 12:09
Morten
Jeg ville nok "holde beløbet tilbage" til lejer har betalt selvrisikoen via forsikringen(der kan jo være forskellig selvrisiko på forsikringerne). Men jeg mener ikke at der skulle være noget galt i at holde beløbet tilbage, hvis der bevis for at det er lejer der har forvoldt skaden. Men kontakt eventuelt den lokale retshjælp for at få det helt på det rene.
17/8 '17 15:30
Casper
Hvis du er i tvivl om regler omkring den slags, eller er interesseret i hvad forsikringer dækker, kan du prøve at gå ind på https://www.forsikringsportalen.dk/. Inde på siden kan man finde tilbud på forsikringer, men de har også en enorm vidensdatabase om forsikringer og den slags. Jeg ved ikke om det kan bruges til noget?

Venlig hilsen
Casper
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet VIGGO?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom