Lejlighed til salg i Alicante, Spanien calle Olivino Nº15
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Lejlighed til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Lejlighed til salg i Alicante, Spanien calle Olivino Nº15
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 237 gange og blev oprettet d. 25/3 2019 og er ikke længere aktiv.
Alicante, Spanien calle Olivino Nº15: Lejlighed til salg
3 vær. lejlighed til salg i Alicante, Spanien calle Olivino Nº15
VR Property sælger anden etages lejlighed i Alicante by, lejligheden ligger i et fredeligt roligt og typisk spansk kvarter. Ejendommen er kun 15 minutter fra lufthavnen, 10 minutter fra strandene og 5 minutter fra centrum. Alicante universitetet er også kun 5 minutter væk, alt hvad kunne ønskes i nærheden.
Ejendommen er i meget god stand og klar til at flytte ind i. Typisk spansk stil, fliser, design, layout af lejligheden. Den består af 3 gode soveværelser, en stue med balkon, et køkken med en vasketerrasse og et badeværelse.
Der er masser af busstoppesteder og togstation i nærheden, som gør at rejse gennem byen meget let og billig. Der er alle former for faciliteter inden for gåafstand, butikker, supermarkeder, tapasbarer, ølbarer .... Skoler, parker ..
Udnyt dette billige tilbud, vent ikke da priserne går hurtigt op i dette område af byen. Gå ikke glip af det, ring til os i dag.
* Specialtilbud: 2 gratis overnatninger på et hotel for 2 personer. . . VR Property Real Estate har et meget specielt tilbud til deres kunder. Kom og besøg os og se vores ejendomme, og hvis du køber, betaler vi 2 overnatninger på et hotel til 2 personer i Alicante. Udnyt dette tilbud nu. Forhør for mere information ..
 
Størrelse 85 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 240.000 kr. Udbetaling: 22.500 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2020 BitnoCom