Lejlighed byttes i København
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Bytte bolig > Lejlighed byttes > Sjælland - Hovedstadsområdet
Boliger.dk - Lejlighed byttes i København
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 93 gange og blev oprettet d. 12/6 2020 og udløber om 39 dage.
København: Lejlighed byttes
3 vær. lejlighed byttes i København
Klassisk lys lejlighed med central beliggenhed i Sydhavnen. 3 værelser med gode regulære rum på 86 m2. Der er ingen gennemgangsrum, kun en lang gang i midten af lejligheden. Så på den måde kan lejligheden også deles af flere. Højt til loftet og plankegulve. Rummeligt køkken og badeværelse. Begge er af nyere dato. Der er mulighed for altan med eftermiddags- og aftensol. Dyretilladelse til to katte. Stor grøn gård. Supermarked i ejendommen gør indkøb nemt. Tæt på offentlig trafik og kommende metro-station. Gratis parkering udenfor døren. Man kan bytte internt i ejendommen, hvis man ønsker en lejlighed i anden størrelse eller prisklasse.

Sydhavnen byder på masser af natur, haveforeninger og havneområder. Der er heste og får ved Karensminde og lamaer på Sydhavnstippen. Og får man lyst til en båd, så er bunker af lystbådehavne.
 
Størrelse 86 m2 3 vær.
Pris 6.240 kr. 18.000 kr.
Kontakt (Husk at nævne, at du har set annoncen på Boliger.dk.)

© 2006 - 2020 BitnoCom