Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Hus til salg > Sjælland - Vestsjælland
Boliger.dk - Hus til salg i Sorø
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 557 gange og blev oprettet d. 4/1 2018 og er ikke længere aktiv.
Sorø: Hus til salg
3 vær. hus til salg i Sorø
Drømmer du om et lille hyggeligt hus tæt på både byliv og smukke naturoplevelser, så læs med her.
Dette 104 m2 bondehus er beliggende lige op til vesterskov ved Sorø. Et bakket område med helt vidunderlige naturoplevelser og smukke udsigtspunkter, hele året rundt. Huset er et perfekt begynderhus til par, eller til en enlig. Grundens areal er 955 m2 i alt og byder på en fin have med frugttræer og et hyggeligt gårdareal med plads til at grille i lævejr hele sommeren.
Der er nylagt terrasse bagved huset og et lille drivhus, der får godt med sol. Der er også sat højbede med mulighed for at plante sine egne grøntsager, bær eller urter.
I forlængelse af huset er der bygget en lille udestue, hvor man kan få de sidste solstråler om eftermiddagen og stadig holde varmen. Udestuen er ikke isoleret, men man kan sagtens holde varmen hele sensommeren og det tidlige forår.

Træd indenfor i varmen
Husets entré har gode knagerækker og skabsplads til at gemme vintertøjet væk. Fra entreen er der indgang til soveværelse og et lille badeværelse med stor bruseniche. Det er også på badeværelset man finder fyret.
I soveværelset er der indbygget hele to skabe i begge sider, uden at det gør pladsen trang. Der ville være rigeligt plads til at opstille et lille kontorområde, med udsigt til vejen.
Fra entreen træder man ind i det åbne køkken der indbyder til hyggelige samtaler henover madlavningen. Der er arrangeret et fint spisebordsområde i forlængelse af køkkenet, med udgang til udestuen.
I den store stue er der indhak til at lave et sofaområde eller lounge. Der er plads til at lave gode læsekroge med udsigt til vejen eller haven.
Ønsker du at opleve huset selv?

Huset er til salg for kr.625.000
Hvis du kunne tænke dig at få en fremvisning så kan du bestille på alle hverdage mellem kl 8 og 22. I weekenden mellem kl09-16.
Ejer og fremviser er Hans Græbe, som kan træffes på tlf: 61726192
Se billeder, videoer og find information om næste Åbent Hus arrangement på www.facebook.com/pg/Brobyvej48
 
Størrelse 104 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 625.000 kr. Udbetaling: 625.000 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.
© 2006 - 2018 BitnoCom