Andelsbolig til salg i Aarhus C
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Andelsbolig til salg > Jylland - Østjylland
Boliger.dk - Andelsbolig til salg i Aarhus C
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 733 gange og blev oprettet d. 6/1 2018 og er ikke længere aktiv.
Aarhus C: Andelsbolig til salg
1 vær. andelsbolig til salg i Aarhus C
Vi sælger vores skønne 1-værelses andelslejlighed i Aarhus C, som er en perfekt studiebolig med en ideel placering. Den ligger tæt ved Musikhuset med 12 minutters cykeltur til Universitetet og 7 minutters gang til Hovedbanegården.
Lejligheden er 40 m2, ligger på 2. sal og er renoveret i 2004 i en bygning fra 1925. Lejligheden tilhører en lille, men velfungerende andelsforening med god økonomi. Lejligheden har indbygget hems, der kan fungere som soveværelse. Køkkenet er udstyret med køle-/fryseskab, ovn, komfur, emhætte og en bordopvaskemaskine.
Badeværelset er velindrettet med gulvvarme og skråvindue. Der hører en fælles gårdhave med til lejligheden, samt fælles vaskefaciliteter, tørrerum, cykelkælder og et aflåseligt opbevaringsrum i kælderen.
Forældrekøb er tilladt.
Selve andelen koster 568.560 kr.
Den månedlige boligydelse er på 4900, men på grund af omlægning af lån i andelsboligforeningen falder denne i begyndelsen af 2018.

Kontakt for fremvisning af lejlighed.
 
Størrelse 40 m2 1 vær.
Pris Kontantpris: 568.560 kr. Mdl. ydelse: 0 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2019 BitnoCom