Lejlighed byttes i Birkerød
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Bytte bolig > Lejlighed byttes > Sjælland - Nordsjælland
Boliger.dk - Lejlighed byttes i Birkerød
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 1009 gange og blev oprettet d. 23/10 2016 og er ikke længere aktiv.
Birkerød: Lejlighed byttes
3 vær. lejlighed byttes i Birkerød
FRA BIRKERØD TIL KØBENHAVN

Hej med jer 😊
Jeg har denne super lækre lyse lejlighed 150 meter fra Birkerød station, som jeg har været super glad for, men da jeg studere i indre by ville det være nemmere med bolig tættere på.
Min lejlighed: Det er en 3. Værelses på 74 kvm2 med altan på 2.sal. Den ligger i et roligt kvater, hvor der primært kun bor ældre mennesker og familier. S-tog ligger 150 væk. (25 minutter m tog til indre by) indkøbs muligheder: Føtex, netto og gågade m. Forskellige butikker er under 1 km væk, samt fitness muligheder af DK og World, svømmehal. Udsigt over grøn natur, Birkerød sø ligger 400 meter væk.
Bruttohuslejen ligger på ca små 5400 incl. varme og fri tv-pakke samt gratis vask i kælderen. Jeg har fået lejligheden igennem en bolig forening, hvor det også er muligt at blive skrevet op til rækkehuse/andre boliger. Husdyr er desværre ikke tilladt. ;( Carport samt p-plads er en mulighed.

Den er indrettet således: 2 værelser, på ca 10-15 kvm2 og en stue, køkken og badeværelse med seperet bad, og selvfølgelig altan.. køkkenet kan renoveres med så stiger huslejen.

Vi søger en lejlighed i København, aller helst 3. Værelse, men en stor 2.v 2,5 v kan også være interessant. Med max husleje 7000.
Send mig gerne billeder -
Mvh Fie Lind
fiekarstensen@msn.com
51937347
Banevænget 2 Sal
3460 Birkerød

FOR BILLEDER SØG PÅ "FIE LIND" PÅ FACEBOOK, DA JEG HAR LAVET EN ÅBENT FACEBOOK -OPSLAG
 
Størrelse 74 m2 3 vær.
Pris 5.400 kr. 20.000 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2019 BitnoCom