Lejlighed til salg i Alicante, Spanien Economista German Bernacer Nº1
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Lejlighed til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Lejlighed til salg i Alicante, Spanien Economista German Bernacer Nº1
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 903 gange og blev oprettet d. 25/3 2019 og er ikke længere aktiv.
Alicante, Spanien Economista German Bernacer Nº1: Lejlighed til salg
3 vær. lejlighed til salg i Alicante, Spanien Economista German Bernacer Nº1
VR Property sælger denne tredje etages lejlighed i et meget populær område i Alicante by. En typisk spansk, venligt kvarter fuld af lokale butikker, barer, restauranter, parker og alt hvad du behøver for dagligdagen. Den ejendom ligger kun 15 minutter fra Alicante lufthavn, 10 minutter fra stranden og 5 minutter fra Alicante centrum. Der er busstoppesteder på hvert hjørne og 3 togstationer i nabolaget, hvilket gør at komme frem og tilbage i hele byen meget nem og billigt.
Lejligheden var oprindeligt lavet med tre soveværelser, men har fået et fjernet for at gøre stuen meget større. lejligheden er smagfuldt ombygget og består af 2 soveværelser, et køkken med et bryggert, en stor stue med en flot altan og et badeværelse.
Gulvfliserne er blevet ændret, den elektriske ledningsføring og VVS er blevet opgraderet, badeværelset fornyet og køkkenet ombygget.
Ejendomme i dette område stiger i pris og ejendommene bliver solgt hurtigt, Kontakt os for en visning og Gå ikke glip af denne mulighed.


* Specialtilbud: 2 gratis overnatninger på et hotel for 2 personer. . . VR Property Real Estate har et meget specielt tilbud til deres kunder. Kom og besøg os og se vores ejendomme, og hvis du køber, betaler vi 2 overnatninger på et hotel til 2 personer i Alicante. Udnyt dette tilbud nu. Forhør os for mere information ..
 
Størrelse 85 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 270.000 kr. Udbetaling: 22.500 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2020 BitnoCom