Lejlighed til salg i Alicante Spanien calle Abad Fernandez helguera Nº16
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Lejlighed til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Lejlighed til salg i Alicante Spanien calle Abad Fernandez helguera Nº16
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 208 gange og blev oprettet d. 25/3 2019 og er ikke længere aktiv.
Alicante Spanien calle Abad Fernandez helguera Nº16: Lejlighed til salg
3 vær. lejlighed til salg i Alicante Spanien calle Abad Fernandez helguera Nº16
VR Property er en stueetages lejlighed i Alicante by. Nyligt renoveret, nyt gulv, nyt køkken, nyt badeværelse, ny ledninger og nyt VVS.
Ejendommen ligger kun 15 minutter fra lufthavnen, 10 minutter fra stranden og 5 minutter fra byens centrum, og Alicante universitet ligger også lige rundt om hjørnet.
Det tager kun 2 minutter at gå til den nærmeste togstation, og der er busstoppesteder på hvert hjørne, i dette boligområde, tilbagelænet typisk spansk kvarter. Der er mange faciliteter i området, herunder butikker, bagerier, slagtere, supermarkeder samt barer, tapasbarer, restauranter.
Ejendommen er klar til at flytte ind i, den har 3 soveværelser, et badeværelse, et køkken med bryggers, en stue og en stor bagterrasse, et perfekt område til at grille, spise, slappe af ...
Kom og se selv og oplev det afslappede miljø i kvarteret, til disse fantatiske priser. Ring til os i dag for at bestille en visning, gå ikke glip af vores tilbud ...
* Specialtilbud: 2 gratis overnatninger på et hotel for 2 personer. . . VR Property Real Estate har et meget specielt tilbud til deres kunder. Kom og besøg os og se vores ejendomme, og hvis du køber, betaler vi 2 overnatninger på et hotel til 2 personer i Alicante. Udnyt dette tilbud nu. Forhør for mere information ..
 
Størrelse 85 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 240.000 kr. Udbetaling: 22.500 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2020 BitnoCom