Lejlighed til salg i Alicante, Spanien Calle Opalo Nº6
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Lejlighed til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Lejlighed til salg i Alicante, Spanien Calle Opalo Nº6
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 255 gange og blev oprettet d. 25/3 2019 og er ikke længere aktiv.
Alicante, Spanien Calle Opalo Nº6: Lejlighed til salg
3 vær. lejlighed til salg i Alicante, Spanien Calle Opalo Nº6
VR Property sælger denne store første sals lejlighed i boligområdet Virgen del Remedio, Alicante by. Boligen ligger mellem universitetet og centrum, kun 15 minutter fra Alicante lufthavn og 10 minutter fra stranden, der er et ideelt sted for sommerhus eller permanent opholdssted. Ejendomme ligger i et område der hurtigt går op i pris.
Der er 2 togstationer inden for 5 minutters gå afstand fra lejligheden samt masser af busstoppesteder og gratis parkering på gaden. Der er masser af faciliteter i området som tapasbarer, restauranter, ølbarer, parker, skoler, supermarkeder, ... du har alt lige udenfor døren.
Lejligheden ligger på første sal, som består af 3 soveværelser, en stue med en god størrelse balkon, et køkken med et bryggers og et badeværelse. Den er i meget god stand, klar til at bevæge sig ind i, med renoveret køkken og badeværelse, hele ejendommen er blevet hærdet, samt døre, vinduer, el og VVS.
Dette er en god chance for at købe en meget godt prissat ejendom i Alicante, gå ikke glip af vores tilbud, ring til os for at bestille en visning.

* Specialtilbud: 2 gratis overnatninger på et hotel for 2 personer. . . VR Property Real Estate har et meget specielt tilbud til deres kunder. Kom og besøg os og se vores ejendomme, og hvis du køber, betaler vi 2 overnatninger på et hotel til 2 personer i Alicante. Udnyt dette tilbud nu. Forhør os for mere information ... Se venligst på vores hjemmeside, hvor du finder alle vores ejendomme og oplysninger om området og omkostningerne :.
 
Størrelse 85 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 285.000 kr. Udbetaling: 22.500 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2020 BitnoCom