Lejlighed til salg i Alicante, Spanien alle Los pueblos Nº4
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Lejlighed til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Lejlighed til salg i Alicante, Spanien alle Los pueblos Nº4
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 170 gange og blev oprettet d. 25/3 2019 og er ikke længere aktiv.
Alicante, Spanien alle Los pueblos Nº4: Lejlighed til salg
3 vær. lejlighed til salg i Alicante, Spanien alle Los pueblos Nº4
VR Property sælger denne øverste etages lejlighed i Alicante by, 10 minutter fra stranden, 5 minutter fra byens centrum og 15 minutter fra lufthavnen.
Ejendommen ligger i et meget fredeligt typisk spansk boligområde og er kun 2 minutter væk fra nærmeste togstation, samt et busstoppested på hjørnet. Det er omgivet af små butikker, barer, supermarkeder, bagerier .... Samt parker, sportsområde, alt hvad du behøver for dagligdagen.
Det er en stor ejendom og består af to store soveværelser, et badeværelse, en stor stue med en dejlig balkon og et køkken med en vaske terrasse.
Ejendommen er i god stand,bortset fra møblerne skkal der intet gøres ved den. Udnyt denne store mulighed, ring til os i dag for at bestille en visning


* Specialtilbud: VR Property Real Estate har et meget specielt tilbud til deres kunder. Kom og besøg os og se vores ejendomme, og hvis du køber, betaler vi 2 overnatninger på et hotel til 2 personer i Alicante. Udnyt dette tilbud nu. Forhør for mere information.

Se venligst på vores hjemmeside, hvor du finder alle vores ejendomme og information om området og omkostningerne. www.vrpropertyalicante.co.uk.
 
Størrelse 85 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 262.500 kr. Udbetaling: 22.500 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2020 BitnoCom