Lejlighed til salg i Alicante, Spanien alle Musio de Torres Nº4
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Lejlighed til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Lejlighed til salg i Alicante, Spanien alle Musio de Torres Nº4
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 198 gange og blev oprettet d. 25/3 2019 og er ikke længere aktiv.
Alicante, Spanien alle Musio de Torres Nº4: Lejlighed til salg
3 vær. lejlighed til salg i Alicante, Spanien alle Musio de Torres Nº4
VR Property har netop modtaget denne fantastiske øverste etage lejlighed i det fredelige kvarter Virgen del Remedio i det nordlige Alicante. Dette er et afslappet typisk spansk arbejdsklasseområde, der er fyldt med butikker, parker, skoler, supermarkeder ... alt, hvad der er nødvendigt for daglige livet. Der er busstoppesteder på hvert hjørne og 2 togstationer inden for gåafstand fra lejligheden, hvilket gør at komme rundt er let og billigt i hele byen.
Lejligheden ligger 15 minutter fra Alicante lufthavn, 10 minutter fra stranden og 5 minutter fra byens centrum. Universitetsområdet er lige rundt om hjørnet og er fuld af barer, sportsforeninger og restauranter .... og alt de nødvendigt for det fjerde største universitet i Spanien.
Lejligheden selv er pletfri, fuldstændig renoveret, møbleret og klar til at flytte ind i. Den har 2 store soveværelser, oprindeligt 3 men ombygget for at give det en større stue, der fører ud til en stor terrasse. De 2 soveværelser er begge dobbeltværelser. Der er et badeværelse, der er blevet ombygget, og et køkken med en vask terrasse også opgraderet. Hele ejendommen er blevet hærget, kommet nye ledninger og rør i.
En smuk lejlighed som denne til en fantastisk pris er ikke almindeligt, hvis du kan lide hvad du ser, ring til os i dag og book en visning, vent ikke, eller du kan gå glip af det

.
* Specialtilbud: 2 gratis overnatninger på et hotel for 2 personer. . VR Property Real Estate har et meget specielt tilbud til deres kunder. Kom og besøg os og se vores ejendomme, og hvis du køber, betaler vi 2 overnatninger på et hotel til 2 personer i Alicante. Udnyt dette tilbud nu. Forhør os for mere information ..
 
Størrelse 85 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 292.500 kr. Udbetaling: 22.500 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2020 BitnoCom