Lejlighed til salg i Alicante, Spanien Calle Platino N1
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Lejlighed til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Lejlighed til salg i Alicante, Spanien Calle Platino N1
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 194 gange og blev oprettet d. 25/3 2019 og er ikke længere aktiv.
Alicante, Spanien Calle Platino N1: Lejlighed til salg
3 vær. lejlighed til salg i Alicante, Spanien Calle Platino N1
VR Property Alicante tilbyder denne renoverede lejlighed kun 15 minutters kørsel væk fra lufthavnen og 10 minutter væk fra stranden og byens centrum.
Det er en møbleret, tredje sal s lejlighed med 3 soveværelser. Den har et nyt køkken og nye trægulve i hele ejendommen. Der er en dejlig balkon, der fører ud fra stuen, hvilket betyder, at der er masser af naturligt lys.
Området er et venlig bolig kvarter med typisk små spanske barer og butikker. Der er også inden for gåafstand et stort supermarked og ved siden af togstationen og busstoppesteder, som betyder at bevæge sig rundt i byen og langs kysten er hurtigt og nem.
Denne ejendom er en fremragende feriebolig og i et kvarter, der har stor efterspørgsel efter huslejer, hvilket gør det til en god investering mulighed også.


Specialtilbud: 2 gratis overnatninger på et hotel for 2 personer: VR Property har et meget specielt tilbud til deres kunder. Kom og besøg os og se vores ejendomme, og hvis du køber betaler vi 2 overnatninger på et hotel til 2 personer i Alicante. Udnyt dette tilbud nu. Forhør os for mere information.
Se venligst på vores hjemmeside, hvor du finder alle vores ejendomme og information om området og vores ydelser:
www.vrpropertyalicante.co.uk
 
Størrelse 85 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 240.000 kr. Udbetaling: 22.500 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2020 BitnoCom