Lejlighed til salg i Alicante, Spanien calle Cartagena Nº10
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Lejlighed til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Lejlighed til salg i Alicante, Spanien calle Cartagena Nº10
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 919 gange og blev oprettet d. 25/3 2019 og er ikke længere aktiv.
Alicante, Spanien calle Cartagena Nº10: Lejlighed til salg
3 vær. lejlighed til salg i Alicante, Spanien calle Cartagena Nº10
VR Property har netop modtaget denne skønne lejlighed i Virgen del Remedio i hjertet af Alicante by, som ligger kun 15 minutter fra Alicante lufthavn, 10 minutter fra de smukke strande og 5 minutter fra byens centrum.
Placeret i et typisk spansk boligområde, hvor fred og ro regerer, ejendommen ligger i gåafstand fra 3 togstationer og utallige busstoppesteder, der gør offentlige rejser igennem byen meget nemme og billige.
Lejligeden er omgivet af faciliteter såsom butikker, supermarkeder, tapasbarer, bagerier, skoler, parker ... alt hvad du behøver for dagligdagen.
Dette er en fantastisk mulighed for at eje en feriebolig i den smukke Alicante by for lidt penge. Ring i dag for at reservere en visning.


* Specialtilbud: 2 gratis overnatninger på et hotel for 2 personer. . . VR Property Real Estate har et meget specielt tilbud til deres kunder. Kom og besøg os og se vores ejendomme, og hvis du køber, betaler vi 2 overnatninger på et hotel til 2 personer i Alicante. Udnyt dette tilbud nu. Forhør for mere information ..


 
Størrelse 85 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 285.000 kr. Udbetaling: 22.500 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2020 BitnoCom