Lejlighed til salg i Alicante, Spanien Plaza Oran Nº3
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Lejlighed til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Lejlighed til salg i Alicante, Spanien Plaza Oran Nº3
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 230 gange og blev oprettet d. 25/3 2019 og er ikke længere aktiv.
Alicante, Spanien Plaza Oran Nº3: Lejlighed til salg
3 vær. lejlighed til salg i Alicante, Spanien Plaza Oran Nº3
VR Property sælger denne fantatiske første sals totalrenoveret lejlighed i Alicante by, kun 15 minutter fra lufthavnen, 10 minutter fra stranden og 5 minutter fra byens centrum.
Ejendommen har 3 velindrettede soveværelser, et badeværelse, der er blevet moderniseret og hærdet, en stue med balkon, også renoveret og hærdet, et moderne køkken med et vaskeområde. Hele lejligheden har nye ledninger, nyt VVS og med aircondition.
Ejendommen er 2 minutters afstand fra togstationen, sporvognslinjen løber lige ned til Alicante centrum og stranden, og også op til universitetsområdet, så at rejse rundt i byen er billigt og nemt. Der er også busstoppesteder på hvert hjørne.
Der er mange faciliteter omkring ejendommen, tapasbarer, restauranter, lokale butikker, supermarkeder, parker skoler ... det er et travlt, levende, typisk spansk område i Alicante.
Ejendommen er fuldt møbleret og klar til at flytte ind i, det er en fantastisk pris og vil ikke være tilgængelig i lang tid ... i et område, der hurtigt går op i værdi.


Specialtilbud: 2 gratis overnatninger på et hotel for 2 personer:

VRproperty fast ejendom har et meget specielt tilbud til deres kunder. Kom og besøg os og se vores ejendomme, og hvis du køber betaler vi 2 overnatninger på et hotel til 2 personer i Alicante. Udnyt dette tilbud nu. Forhør os for mere information.
Se venligst på vores hjemmeside, hvor du kan finde alle vores ejendomme og information om området og vores ydelser:
www.vrpropertyalicante.co.uk
 
Størrelse 85 m2 3 vær.
Pris Kontantpris: 285.000 kr. Udbetaling: 22.500 kr.
Annoncen er ikke længere aktiv og kontaktoplysningerne vises derfor ikke længere.

© 2006 - 2020 BitnoCom