Hus til salg i Itrabo
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Boliger til salg > Hus til salg > Øvrige udland
Boliger.dk - Hus til salg i Itrabo
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Annoncen er blevet vist 185 gange og blev oprettet d. 15/7 2020 og udløber om 16 dage.
Itrabo: Hus til salg
2 vær. hus til salg i Itrabo
Hvidt andalusisk byhus opdelt i 2 studiolejligheder med separate indgange. Huset har stor overdækket tagterrasse på 40 m2 med udsigt til hav og bjerge. Huset ligger ud til lille park med mandarintræer og lejeplads. Byhuset er tæt på byens offentlige pool og sportsbaner. Huset er nyrenoveret med hvide vægge og terrakottafarvede fliser.
Den nedre lejlighed har brusebadeværelse.
Den øvre større lejlighed kan opdeles i 2 rum. Har lille wc rum - klargjort med rør til køkken. Afstand til Malaga lufthavn er 108 km. På motorvej tager turen 1 time 15 min. Afstand Granada lufthavn og skisportsområde er 83 km. På motorvej tager turen 1 time.
I følge statistikken har Itrabo 303 solskinsdage om året. Gennemsnitstemperaturen er om vinteren nogle grader højere end vest for Malaga.
https://www.facebook.com/ayuntamientoitrabo/
 
Størrelse 78 m2 2 vær.
Pris Kontantpris: 375.000 kr. Udbetaling: 375.000 kr.
Kontakt (Husk at nævne, at du har set annoncen på Boliger.dk.)

© 2006 - 2020 BitnoCom