Vil gerne leje lejlighed på Østerbro, Nørrebro eller Frederiksberg
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Vil gerne leje lejlighed på Østerbro, Nørrebro eller Frederiksberg
Boliger.dk - Vil gerne leje lejlighed på Østerbro, Nørrebro eller Frederiksberg
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Vil gerne leje lejlighed på Østerbro, Nørrebro eller Frederiksberg

13/7 '13 16:15
Sandra Jacobsen
Jeg søger en lejlighed til leje på Østerbro, Frederiksberg eller Nørrebro. Det skal være en 3 værelses med husdyr tilladt (har en chihuahua). Husleje max 7500. Jeg er 24 år, og vil gerne flytte til Kbh med den roomate jeg har nu. (Har mit eget rækkehus i Roskilde, så har respekt for hvordan ting behandles) men da jeg har både skole og arbejde i København, så vil jeg ikke bruge så meget tid på transport. Vi er stille og rolige. Giv mig gerne et kald på 81613273
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom