Jeg søger bolig ?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Jeg søger bolig ?
Boliger.dk - Jeg søger bolig ?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Jeg søger bolig ?

22/6 '13 16:18
Jacob K
Hej jeg er en fyr på 23 der skal bruge en 1-2 værelses lejlighed i København fra d.1-09-2013. Helst med eget køkken og bad, og nogenlunde midt i København, (s,ø,v,sv,n,fr.b, amager, valby, vanløse etc.). Jeg arbejder inden for den martime offshore sektor til søs, og er derfor kun hjemme hver anden måned. Grunden til jeg skriver herinde er, at det tager for lang tid at få noget på en venteliste, og at mange private udlejere på netportalerne simpelthen lejer ud alt for dyrt, i forhold til hvad ret og lov burde være. Jeg er ude i en max husleje der hedder 6-6500 kr.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom