Lejer i tidsbegrænset lejemål
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Lejer i tidsbegrænset lejemål
Boliger.dk - Lejer i tidsbegrænset lejemål
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Lejer i tidsbegrænset lejemål

1/12 '12 15:26
Aase Colin Sloth
Jeg bor i tidsbegrænset lejemål for 4. år. Havde først kontrakt med ejer i to år, dernæst med ejers søn. Det hedder sig, han har overtaget lejligheden - så nu er der vel tale om fremleje. Jeg skal flytte ud til august. Lejligheden og huset trænger til en grundig renovering. Nu er problemet, at ejer har besluttet det skal ske før hans søn flytter ind. Det drejer sig om nye vinduer i hele huset, udskiftning af 2 kviste (min og min datters værelser), nyt tag (grænser ned til vores lejlighed), altan (ud fra vores køkken). Desuden renovering af kælder og opgang. Nu er det bare, hvordan jeg skal bo i det de sidste måneder. Han har for kort tid siden meddelt mig at det går i gang til februar. Hvordan kan jeg bo i det de sidste måneder og endda betale fuld husleje? (8600 kr.) Må han det? Selvom jeg siger op pr. 1. januar kommer jeg vel til at betale husleje til 1. april. Hvad gør jeg?
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom