Lejlighed til studerende søges fra den 1/2-2012
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Lejlighed til studerende søges fra den 1/2-2012
Boliger.dk - Lejlighed til studerende søges fra den 1/2-2012
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Lejlighed til studerende søges fra den 1/2-2012

25/7 '12 16:33
Christoffer Kaspersen
Hej, jeg står og fylder 18 år her om et par måneder og vil gerne have mit eget sted snarest efter.

Jeg skal bruge en lejlighed (størrelse og antal værelser er underordnet så længe der er eget køkken og bad) til en maksimum husleje på omkring 2500 plus/minus.

Jeg er gymnasieelev og skal starte i 3.g efter sommerferien hvis det har en betydning, og jeg regner med at fortsætte direkte videre på universitetet bagefter.

Har i, eller kender i nogen steder hvor man eventuelt kan kigge på nogle boliger? (jeg er allerede medlem af studiebolig-odense.dk).
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet PIA?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom