Værelse eller lejlighed søges til leje
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Værelse eller lejlighed søges til leje
Boliger.dk - Værelse eller lejlighed søges til leje
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Værelse eller lejlighed søges til leje

24/10 '11 1:58
Esther Kleist
Hej, fra januar til og med juni 2012 jeg søger et værelse til leje eller en lejlighed med et-to værelser kun i Køge og helst ved Vesterhegnet.
Fra juli 2012 til og med juni 2014 vil jeg og min familie leje et hus eller en lejlighed med 3-6 værelser også kun i Køge og helst ved Vesterhegnet, hvor hunden er også velkommen.
Vi kan også "bytte" med vores hus 236,60 kvrt.m., 6 vær., for en bestemt periode, fra juli 2012 til og med juni 2014. Husdyr er tilladt. Vi skal rejse pga. uddannelse i Køge i 2 år. Huset er centralt afsideliggende i rolig omgivelser lige foran skolen.
Mulighed for at opleve Indlandsis, nordlys og m.m, og selvfølgelig masser af sne. Om sommeren fjeldtur, og vores 10 km. attraktive løbebane rundt om Storesøen, Tasersuaq.
Skriv til os pjek@live.dk
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom