Par søger lejlighed
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Par søger lejlighed
Boliger.dk - Par søger lejlighed
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Par søger lejlighed

27/6 '08 20:19
Ane Stenger Puggaard
vi er et par på 23 og 25 som søger lejlighed i ribe, da vi venter barn. den skal min. have 3 værelser og koste omkring 32oo plus forbrug. vi har desuden 2 katte. Hvordan indrykker man en annonce og kan i finde lejligheden til os :)
28/6 '08 4:29
Bjarke
For at oprette en boligannonce, skal du være oprettet som bruger. Det kan du gøre på http://www.boliger.dk/user-create.php

Når du er logget ind, er der et link videre til at lave din egen boligannonce.

Jeg skal se, om jeg kan finde nogle ledige lejligheder I Ribe til jer. Efterhånden/hvis jeg finder lejligheder i Ribe-området der passer til jeres krav, kan I se dem på http://www.boliger.dk/listads.php?mode=2&area=5&type=2&rooms=2&size_min=&size_max=&price_min=&price_max=4000

For at finde lejligheder hvor det er tilladt at holde husdyr, kan I evt. tage et kig forbi www.husdyr-tilladt.dk hvor der er nogle links til steder, der har lejligheder til leje, hvor man må have husdyr.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom