2v lejlighed i Københavns amt søges til leje
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > 2v lejlighed i Københavns amt søges til leje
Boliger.dk - 2v lejlighed i Københavns amt søges til leje
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

2v lejlighed i Københavns amt søges til leje

8/3 '09 11:48
Sonny Due
Hej

Min kæreste og jeg søger lejl. i Kbh Amt.

Gerne 2 værelses, m. eget køkken og bad. Max husleje 5000, incl. forbrug. Skriv endeligt uanset, da vi er meget fleksible

I øjeblikket bor vi sammen i en lejl. ved Nykøbing Falster, er henholdsvis 18-22 år, og skal til kbh for at arbejde og studere. Vi er begge ikke rygere, og har ikke ingen husdyr..

Håber på at høre fra jer
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom