Søger bolig i København
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Søger bolig i København
Boliger.dk - Søger bolig i København
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Søger bolig i København

7/2 '12 10:05
Mia Aaboe
Hej....

Jeg er ung studerende, og søger en lejebolig i indre København fra 1. marts 2012 da jeg er i boligmangel. Jeg studerer i København, så udlejligningen skal være på mindst et år. Håber at høre fra nogen!
22/2 '12 10:54
Morten
Hej Mia

Jeg ved det sikkert lyder helt fjollet. Men i dag er der rigtig mange billige boliger til salg. Og de bliver nok ikke meget billigere. Det er rigtig svært for unge studerende at finde lejeboliger, specielt fordi at studerende ofte har ry for at være larmende, svinende, og generelt ikke passer så godt på lejligheden, samt ofte gerne rigtig dårlige betalere da SU og sidejob, ofte ikke løber op i særlig meget. Og de ting er jo netop noget af det aller vigtigste for en udlejer der sætter sin lejlighed leje. Pengene er jo især små fordi der skal være plads til bøger fest og farver. Jeg taler af erfaring, trods jeg selv er studerende, har jeg nemlig selv haft lejet en af mine lejligheder ud. Og studerende var de første der blev sorteret fra, af råd fra alle andre. Og jeg kan huske at jeg på de første 2 dage blev kimet ned af over 200 ansøgere. Så de studerende kom så ret langt ned.

Idag er der gode lånemuligheder og gode salgspriser. Måske endda du kan få arrangeret et forældrekøb. Hvor dine forældre faktisk køber lejligheden og lejer den ud til dig. Det kan nemlig få en skattefordel ved, samt de kan ofte låne penge rigtig billigt, som reelkredit i deres egen bolig. Og som det er nu, er det nok endda og en rigtig god fremtidsinvestering.

Men ellers er det måske nemmere hvis man absolut vil leje, at snakke med nogle af de medstuderende om du kan leje dig ind på et værelse
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom