Udlejer har "mistet" lejekontrakt - mine rettigheder?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Udlejer har "mistet" lejekontrakt - mine rettigheder?
Boliger.dk - Udlejer har "mistet" lejekontrakt - mine rettigheder?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Udlejer har "mistet" lejekontrakt - mine rettigheder?

12/12 '11 18:11
T O
Hej,

Har lige brug for en hurtig juridisk vurdering. I forbindelse med fraflytning af lejlighed hos privat udlejer, har jeg udbedt mig en kopi af lejekontrakten grundet uenighed om depositum og forudbetalt husleje. Jeg er overbevist om, at begge dele er betalt ved indflytning for ca. 5 år siden (ca. 2 x 18.000). Udlejer mener, at kun indskud er betalt.

Jeg har nu udbedt mig en kopi af lejekontrakten hos udlejeren, men den kan han nu "ikke finde". Vores lejekontrakt er reelt bortkommet.

Mit spørgsmål er derfor: Hvordan står man som lejer juridisk i denne sag?

Håber meget, at I kan hjælpe. Jeg har brug for fakta i denne sag, da advokat bliver næste skridt i løbet af få dage. Og det er en udgift, der meget må spares...
12/12 '11 18:57
Bjarke
Hvis du ikke selv har en kopi af din lejekontrakt, kan jeg kan forestille mig, at du ikke har retten på din side, hvis du ikke kan dokumentere at du har indbetalt husleje forud.

Måske har du stadig kontoudskriften fra din bank fra det pågældende tidspunkt liggende, enten i hjemmet, netbanken eller e-boks? I f.eks. Danske Bank gemmes kontoudskrifter pt. i løbende år plus 5 år, hvilket burde være nok til at kunne dokumentere, om du har indbetalt forudbetalt husleje eller ej.

Sidst men ikke mindst, kan du også prøve at kontakt Lejernes LO, som du finder på www.lejerneslo.dk for at høre, om de kan give dig gode råd med på vejen.

12/12 '11 20:52
T O
Jeg har desværre ikke kontoudskrift, da pengene blev betalt kontant.

Jeg prøver LLO i morgen, men ville meget gerne høre fra en her, der faktisk kender til fakta...
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom