At vi er ude mennesker og vil gerne på landet
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > At vi er ude mennesker og vil gerne på landet
Boliger.dk - At vi er ude mennesker og vil gerne på landet
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

At vi er ude mennesker og vil gerne på landet

6/5 '09 23:22
Bettina Berthelsen
vi er en familie på 4 der ønsker et sted på landet, eller et hus med stor have da vi er meget glad for at være ude og få jord nuder neglende,Vi har en pige på 5 år der ønsker at få en have i stedet for en teresse på 2 sal og en pige på 15 år der heller ikke syntes at det er sjovt at bo der. så hvis der er nogle der har noget til lejr så må i gerne skrive til mig . Det må ikke være længere væk end hjøring

Med venlig hilsen

Bettina Berthelsen
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom