3 vær. lejlighed til leje i Odense søges
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > 3 vær. lejlighed til leje i Odense søges
Boliger.dk - 3 vær. lejlighed til leje i Odense søges
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

3 vær. lejlighed til leje i Odense søges

9/3 '09 22:48
Nina Rosenly Larsen
Hej Alle sammen...
Der skulle vel ikke være nogen som kender nogen der har en ledig 3 værelses lejlighed til udlejning..
Jeg er alene kvinde med fast arbejde, som søger bolig hurtigst muligt pågrund af salg af hus..
I Odense N, NV, V, C omegn..
På min. 65 kvm til 4200 incl alt..
M.V.H. Nina
10/3 '09 9:01
Bjarke
Jama Bolig har en 3 vær. lejlighed til leje på Skibhusvej i Odense. Lejligheden er på 76 m2 og koster 4200 kr./måned. Jeg kan dog ikke se om den er ledig. Du kan finde den på www.boligudlejning-odense.dk - Prøv at kontakte dem og hør om lejligheden er ledig.

Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet på www.boliger.dk/nyhedsbrev.php - Så modtager du en mail, når der kommer lejligheder til leje i Odense, som opfylder din ønsker.
11/3 '09 9:29
Maiken
Jama boligerne er IKKE ledige!
12/3 '09 13:18
Peter Mogensen
Vi har en andelsbolig på 74m2 til salg i Skt. Klemens. Boligafgiften er kun på 2933 kr/mnd , men det kommer jo nok alligevel til at knibe lidt med at få den samlede husleje ned under 4200.
Men du kan jo ringe 61717174, hvis du vil høre mere.
27/3 '09 22:41
Jan Larsen
Jeg har en 3 værelses lejlighed på 73 m2 på Nyborgvej i Odense C, som er ledig til februar 2010. Prisen kan vi snakke om og evt. ingen indskud.

Jeg kan kontaktes på telefon 28697067.

Mvh.
Jan Larsen
23/4 '09 23:54
Jan Larsen
Rettelse: lejligheden er ledig nu og frem til februar/marts 2010.

24/4 '09 16:59
Mette
hej , på Rugårdsvej 494, 1 sal.. er der en rigtig fin lejlighed på 1 salen, med nyt køkken og bad. du kan ringe til korup steakhouse for mere info..

ejeren hedder Soner Altinok.

11/4 '10 11:21
Betina
Lejligheden er ikke blevet udlejet, men du kan være den heldige!!! Husk der er bolistøtte på MINDST 800 kr, har du et barn får du næsten 3.000 kr i boligstøtte :)

HUSLEJEN ER INKLUSIVE FORBRUGET !!!!!!!! :)

Jeg udlejer en 3 værelses bolig, 68 m2, med en kæmpe stor altan, kælderrum, vaskerum, garage, kæmpe have osv til ;) Haven bliver ordnet af udlejer inden sommerferien, i kan aftale hvad der skal laves, det er på udlejers regning.

Den skal ses, der er en stor stue med flot nyt køkken i, amerikansk lignende køleskab og fryser, smart emhætte og masser af køkkenskabe og plads til spisebord, sofa, tv og det hele...

Der er entre, badeværelse, værelse/børneværelse, (med et hak ind som passer perfekt til fx puslebord), soveværelse ovenpå, det er to plans lignende hems med hyggelig skråvægge, hvor der er plads til billeder og ruderne er velux, der er flot trægulv, der er en smuk udsigt, der er et opbevaringsskab. Der er stille og roligt.

Det er på 1 sal, og der bor ingen ovenpå, og man kan ikke høre naboen og de kan ikke høre dig/jer, men naboerne er flinke og gode at snakke med, hvis man fx gene vil holde en fest eller flytte rundt på sine møbler eller lign. Der er dørtelefon, egen postkasse og plads til en del på trappegangen og entreen i lejligheden.

Der er GRATIS vaskemaskine med i huslejen, og stort tørrestativ med i prisen. Der ligger pizza, frisør, busstoppested, grill, indiisk mad, shell tankstation, vuggestue/børnehave/skoler, iskiosk, skov, skovsøen og natur, den fynske landsby, dalum centret og meget mere et stenkast næsten derfra. Intet at klage over, jeg flytter selv fordi jeg vil tættere på min familie da jeg lige har fået et ban, så det er pga netværket. Der er også adgang til tv og internet, alle kanalerne, i lejligheden. Internet er gratis.

Alt blir nymalet professionelt osv inden indflytningen, man kan dog selv vælge at få malere eller selv klare det.

Den kan allerede overtages fra d 15 april, men også fra 1. maj, så send en mail og kom til en fremvisning, den er ideel som single, delebolig. der må desværre ikke være husdyr. der kan måske søges om kat/fugl, jeg har ikke billeder liggende. Udlejer er også meget hjælpsom og du/I vil ikke fortryde at flytte ind i denne bolig :)

Håber at høre fra dig/jer.

Med venlig hilsen
Betina Jørgensen


Husleje pr. måned 6.200 kr.

Depositum 17.000 kr.

Emailadresse betteina@hotmail.com
5/2 '14 22:16
Ramize
Hej
Er der ikk nogen der kan hjælpe mig jeg skal flytte den 15 marts og jeg skal finde en lejlighed eller et hus på 4 soveværelser
25/3 '15 14:58
Mette Nielsen
Hej Alle sammen, Jeg er søger en 2 værelser eller muligvis 3 værelses til en hus leje på maks 6200 kr og helst inde i odense c da jeg skal starte på skole der inde her til sommer, er jeg i desparet forsøg på at skaffe en lejlighed.

jeg er en pige på 19 år, jeg arbejde pt på et plejecenter son afløser inde jeg her til sommer skal starte på sygeplejske skolen, jeg er stille og rolig person, meget imødekommende. og har altid et smil på læberne.

- jeg håber der er en venlig sjæl der ude der kan hjælpe
venlig hilsen Mette
15/4 '15 17:24
Anette L. Saugstrup
Hejsa
Søger med lys og lygte efter en 2.vær.lejlighed til min datter på 23 år, som studerer på Odense universitet.
Gerne 5000 Odense C eller 5230 Odense M.
venlig hilsen Anette
4/2 '16 10:58
marianne billeskov hansen
hej jeg søger en to værelses lejlighed på omkring de 60m2.helst i odense er boligløs har fast arbejde. hilsen marianne
6/2 '16 11:49
marianne billeskov hansen
jeg er en enlig dame søger desperat en toværelset lejlighed helst i odense.har nu været bolig løs i syv måneder,jeg er stille og rolig .hvis nogen kan hjælpe mig ville jeg blive glad.med venlig hilsen marianne.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet PIA?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom