Vi søger en 2 værelses lejlighed i Roskilde eler Hedehusene
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Vi søger en 2 værelses lejlighed i Roskilde eler Hedehusene
Boliger.dk - Vi søger en 2 værelses lejlighed i Roskilde eler Hedehusene
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Vi søger en 2 værelses lejlighed i Roskilde eler Hedehusene

19/1 '09 20:11
Sofia Ibrahim
Hej

Vi er to piger som begge læser på Ruc, som virkelig ønsker en 2 værelses lejlighed i Roskilde, Hedehusene,. Vi deler i øjeblikket en lille ungdomslejlighed og vi kunne derfor ønske os noget større.
20/1 '09 13:10
Bjarke
Jeg finder nogle boligannoncer med ledige lejligheder i Roskilde og Hedehusene til jer på http://www.boliger.dk/listads.php?mode=2&area=10&type=2&rooms=2&size_min=&size_max=&price_min=&price_max= (Her kan I også specificere hvor meget den månedlige husleje højst må være på)

Husk også at tilmelde jer nyhedsbrevet på www.boliger.dk/nyhedsbrev.php - Så får I automatisk en mail, når jeg finder boligannoncer med lejligheder i Roskilde og Hedehusene.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom