Lejer skal selv stå for lejekontrakt
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Lejer skal selv stå for lejekontrakt
Boliger.dk - Lejer skal selv stå for lejekontrakt
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Lejer skal selv stå for lejekontrakt

28/8 '12 14:46
peter
hey jeg skal til og flytte og der hvor jeg flytter hen har jeg fået det som jeg vil jeg skal enda stå for at lave lejekontrak til mig selv men også ham der lejer ud til mig og som i nok ved ikke er sådan det plejer at forkomme det ikke en person jeg kender og jeg vil gøre det så godt for os begge at vi får lige meget ud af det men det jeg vil frem til er mine venner siger nogen af dem ikke alle at jeg skal gøre så jeg står best i forhold til love og regler såå vil gerne høre fra fremmede hva deres holdning til det her for jeg er ikke helt et røvhul har også over vejet at en helt 3 part skal lave den for mig men der er også den at jeg kan byde ham på en kop kaffe og så vi lave den sammen men kunne godt tænke mig at høre hva i mener.......
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2022 BitnoCom