Lejlighed i Nordsjælland søges
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Lejlighed i Nordsjælland søges
Boliger.dk - Lejlighed i Nordsjælland søges
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Lejlighed i Nordsjælland søges

20/11 '08 0:54
Jette Angell Hansen
Søger lejlighed i nordsjælland en 2 værelses lejlighed behøves ik have men det gør ik noget max 4500 kr pr mdr + forbrug. en stille og rolig pige og ingen husdyr.
20/11 '08 1:19
Bjarke
Først og fremmest vil jeg anbefale dig, at tilmelde dig nyhedsbrevet på www.boliger.dk/nyhedsbrev.php - Her sender vi dagligt et nyhedsbrev ud med boligannoncer der passer til dine ønsker. På den måde vil du automatisk blive informeret om nye ledige lejligheder - Ikke bare dem du finder på Boliger.dk, men også fra en lang række andre boligsider.

Indtil videre har jeg fundet følgende ledige lejligheder på http://www.boliger.dk/listads.php?mode=2&area=8&type=2&rooms=2&size_min=&size_max=&price_min=&price_max=4500
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom