Hjælp, tips og tricks
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Hjælp, tips og tricks
Boliger.dk - Hjælp, tips og tricks
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Hjælp, tips og tricks

5/2 '21 20:07
Magnus Rathenborg
Hej - jeg skriver da jeg sammen med min kæreste søger en lejebolig i områderne: København NV, Søborg, Dyssegård, Hellerup, Østerbro (den vestlig del), Gentofte (sydlig del), Nørrebro (Nordlig del), Vanløse og Brønshøj-Husum. Vores budget er omkring 10000 kr. og det er derfor rigtig svært at finde noget. Jeg er selv eliteroer på landsholdet hvor jeg træner i Bagsværd og studerer i Lyngby. Min kæreste studerer på Amager så vi forsøger at finde noget hvor ingen af os får alt for langt og for mit eget vedkommende med så meget træning oveni studiet er det essentielt. Min kærestes lejlighed bliver desuden opsagt hen mod efteråret så vi står lidt i en presset situation for at finde noget inden. Hvis nogen af jer kender nogen som kender nogen eller bare har den mindste ide til hvor vi kan prøve at kigge hen af må i endelig skrive. Alle råd er velkomne.

Lige pt. har vi skrevet os op på diverse studieboliger og tjekker boligsiderne dagligt.

På forhånd tak!

Mvh. Magnus
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ULRIK?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom