Udskiftning af vinduer råd
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Udskiftning af vinduer råd
Boliger.dk - Udskiftning af vinduer råd
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Udskiftning af vinduer råd

23/2 '20 8:54
Gustav Pedersen
Hej alle. Jeg ved, at det måske ikke er det helt rette forum, men jeg tænker alligevel at give det et forsøg. Vi er i gang med et større renoveringsprojekt derhjemme, og vi har lige fundet ud af, at vinduerne på hele overetagen skal skiftes... Det kan jeg absolut ikke overskue, og det er da heller ikke en helt billig affære. Jeg har ingen forstand på vinduer, så jeg vil høre, om I har nogle tips til, hvad man skal kigge efter? Hvor køber man de bedste vinduer som samtidig ikke koster det hvide ud af øjnene? Jeg har selv kigget på nogle online på https://www.sparvinduer.dk/, men jeg er virkelig i tvivl om det er en god idé at købe sådan noget online. Plusset er dog noget af en prisbesparelse....

Håber at høre fra nogle af jer, hvis I selv har været i gang med udskiftning af vinduer.

Vh Gustav
21/3 '20 13:55
Oskar H
Jeg vil foreslå, at du bestiller 3 gratis tilbud fra lokale tømrerfirmaer f.eks. her: https://www.billighaandvaerker.dk/
Så får du nemt og gratis et hurtigt overblik over, hvad en sådan vinduesudskiftning kan løbe op i.

/Oskar
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ULRIK?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom