Hjælp til udlejer
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Hjælp til udlejer
Boliger.dk - Hjælp til udlejer
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Hjælp til udlejer

7/2 '19 9:44
BTK
Hej

Først beklager evt. stavefejl (er lettere ordblind)

Det drejer sig enligt om 2 ting.

1.
I forholdet mellem lejer og udlejer er den "svage" part i min optik som tingene er skruet sammen pt. Private udlejer med få lejemål for ligesom lejere har LLO og Udlejer med mange lejemål tit har flere ansatte bla. jurister til at varetage deres interasser virker det som en jungel / nål i en høstak at finde en organisation eller firma der hjælper og varetager udlejeres irterasser som er til at betale for små udlejer
de få jeg har fundet hændvænder sig enden til støre udlejer (mindsta medlems trin for udlerer med en lejeindtækt op til 1.000.000), virker ikke til at kunne være en real hjælp hvis man evt. ender i en sag mod feks. LLO, eller virker til at havde samme viden som er let tilgængligt med søgninger via feks. google eller duckduckgo
Hvis der er nogle der har fundet nogle der fundet en/et organisation/firma der er en real hjælp for små udlejer håber jer at i vil hvor man finder dem.

2.
Der eksistere mange men er der nogle der kender til firmaer ligesom feks. homeconnector men som ikke kun arbejder med boliger i og omkring de største byer?

Mvh BTK

ps. det endte desvære med at blive en noget længere smøre end tiltængt
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ULRIK?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom