Uden indskud
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Uden indskud
Boliger.dk - Uden indskud
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Uden indskud

29/5 '18 21:55
Martha Olsen Poulsen
Hej, jeg er enlig mor og lige er flyttet her til Dk, da min søn måtte have lægehjælp her i Dk, men kan ikke få hjælp i kommunen med indskud eller andre ting, da jeg er selvstændig forhandler og har mine egne indtægt om månedender hvor jeg er forhandler, bor nu hos min kusine og da hun og kæresten finder tilbage sammen og datteren bor hos hende, måtte jeg finde en lejlighed uden indskud, da ikke kan betale indskuddet og husleje på engang, hvor finder jeg sådan noget?? Jeg skal begynde i VUC i August, men da kæresten kommer snart her måtte jeg hurtigt find en jeg kan leje med min søn, drikker ikke o ryger engang imellem udenfor, betaler til tide.
Håber nogen kan hjælpe mig mig hurtigst så muligt.
M.v.h Martha Olsen Pulsen.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom