Opsagt lejer stukket af
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Opsagt lejer stukket af
Boliger.dk - Opsagt lejer stukket af
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Opsagt lejer stukket af

7/12 '17 7:17
Pernille
Håber i kan hjælpe mig, så jeg ikke bryder loven.
Har en lejer der i November opsagde sit lejemål. Hun har 3 måneders opsigelse, hvilket var helt ok med hende og hun oplyser at jeg gerne må leje den ud før. Vi aftaler fraflytningssyn d. 1 januar.
Huslejen udebliver så 1. Dec, hvorefter jeg forsøger at kontakte hende pr. SMS, opkald, messenger mm. Men nummeret er lukket og hun læser ikke messenger på trods af hun er online. Lejligheden er stort set tømt, kan man se udefra. Kun lidt værktøj og kasser er tilbage.
Jeg har ingen ny adresse jeg kan skrive til og hendes postkasse er ikke tømt, så der kan ikke komme mere i.
Mit spørgsmål er så hvornår må jeg gå ind og skifte låsen og istandsætte lejemålet?, så det kan udlejes igen. Der er meget der skal istandsættes da hun på trods af regler om ingen husdyr har haft 2 små bilde hunde, der ikke har været god ved lejligheden.
Tænker jeg godt kan glemme at få huslejen, skyldner på forbrug og pengene for istandsættelse, hvilket vil blive meget større end depositum.
Har tænkt mig at sende et rekommanderet brev med opgørelserne,
til den adresse jeg betaler for at få oplyst ved folkeregisteret.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom