Udbetalt depositum
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Lejebolig > Udbetalt depositum
Boliger.dk - Udbetalt depositum
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Udbetalt depositum

5/12 '17 12:58
Virginia Bustamante
Hej,

I august flyttede jeg fra en lejlighed i et hus, hvor jeg boede i næsten 9 år, fordi min udlejer skulle sælge det. Jeg bad ham i september udbetale mit depositum, men han svarede ikke. Jeg spurgte igen i oktober, og han svarede dette:

…”Indskudet som du den gang betalte skal bruges til istandssættelse af det lejede ved fraflytning, og hvis der så blev noget tilbage vil dette blive refunderet.
Der er så i dit tilfælde et minus beløb ved istandsættelsen, så indskudet dækker ikke det faktiske beløb jeg vil i den forbindelse undlade at opkræve det manglende beløb i henhold til din dårlige økonomiske situation som du står i.”

Nogle uger siden, har jeg set, at han har solgt huset. Har jeg ikke ret til at få min penge? Nu behøver han ikke istandsætte det, og har fået mange penge ved salget. Jeg har skrevet igen, til ham men svarer ikke.

Jeg håber at høre fra jer. Tak på forhånd.

Mvh.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom