Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Utilregnelig lejer
Boliger.dk - Utilregnelig lejer
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et spørgsmål

Kontakt Boliger.dk

Utilregnelig lejer

7/11 '17 3:23
Anne
Hej

Jeg er i øjeblikket ude og rejse og har derfor valgt at udleje min lejlighed til en studerende fra Belgien. Det viser sig åbenbart at radiatorerne ikke virker i lejligheden og at lejer har haft kontakt til min mor som ejer lejligheden. Lejer har misforstået min mor og tror at vi ikke er interesseret i at få radiatorerne lavet og at hun derfor må fryse her i vintermånederne. Det er selvfølgelig ikke tilfældet da vi begge er interesserede i at lejer har det godt i lejligheden og at alt virker i lejligheden. Lejer har efterfølgende haft en truende adfærd over for både min mor og jeg, hun har truet os med at tage os i retten da hun er 100% sikker på at vi ikke er interesserede i at få radiatorerne lavet. Derudover er hun meget grov og grim i sit sprog.

Jeg vil derfor høre jer om jeg har mulighed for at smide hende ud selvom hun er på en tidsbegrænset kontrakt? Eller om jeg kan smide hende ud efter at have givet hende en advarsel? Eller står jeg med røven i vandskorpen og må lade hende blive i lejligheden til kontrakten udløber?
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet TORSTEN?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS

© 2006 - 2017 BitnoCom